tafel medeleine roeselare restaurant bar terras bart albrecht tablefever3.jpg

 

EEN PAREL VAN EEN PAND

Liefde op het eerste gezicht

Gedreven als we zijn, waren we na een goeie start in de Henri Horriestraat, al snel van plan op zoek te gaan naar een eigen stek. Begin 2016 bezochten we het pand in de Gasstraat, helemaal overdonderd, maar smoorverliefd besloten we ervoor te gaan. Na 40 jaar leegstand is het een grote uitdaging om hier onze toekomstige zaak te vestingen. In augustus zijn we er met verenigde krachten aan begonnen om deze prachtige woning zoveel mogelijk in haar originele staat te herstellen.

Op het gelijkvloers is er de bistro Madeleine met een ruim terras waar we ons huidig concept verder zetten.
Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden als privé ruimte voor etentjes, rouwmaaltijden,...met een capaciteit van een 60 tal personen.

Op de eerste verdieping bevind zich het fonduehuis Alfons waar je in het weekend gezellig en rustig kan genieten van een vlees- en/of visfondue.

 

 

 
 
home-p1423939271-6-2500x3333-tones-2.jpg
 
 
 
 

Onze horeca roots...

 
 
 
 
1 roeselare tafel 14 restaurant resto bart albrecht tablefever .jpg

ONZE HORECA ROOTS...

We kregen het met de paplepel mee van zowel ons vader als grootmoeder. Lekker tafelen, genieten van een goed glas wijn, sfeer creëren, volk ontvangen... Als derde generatie voelden we het al gauw kriebelen. De kogel was dan ook snel door de kerk om 3 jaar terug 'Tafel 14' nieuw leven in te blazen. Dit met een eigen visie. Ons idee werd besproken, gewijzigd, beslapen en uiteindelijk goedgekeurd met het welbekende resultaat tot gevolg 'met de pot op tafel'.
De klassiekers terug op het bord op een huiselijk manier, deze die we van mémé Madeleine meekregen. 

 

LID VAN :

 
 
 
 

Fonduehuis ALFONS op de eerste verdieping...

 
 
 
 
DSC_1329.JPG

TAFEL MADELEINE - Gassstraat 20   8800 Roeselare - 051/35.99.90 - info@tafelmadeleine.be

Do. Tem di. 12u-15u en 18u-23u
Woe : gesloten